Machinebeheer in de Machinebouw

Machinebouwindustrie

Uitdagingen in de machinebouwindustrie

Als bedrijf in de machinebouw maakt u veel gebruik van duurzame resources, zoals machines en gereedschappen. Deze kapitaalintensieve productiemiddelen zijn voor u essentieel om een nauwkeurig productieproces te bereiken met een soepele flow. En daarom is het heel belangrijk om uw storingen, onderhoudsbeurten en keuringen (VCA) goed bij te houden. Op die manier heeft u op elk moment inzicht in de status van uw machines of gereedschappen.

De oplossing voor u: Machinebeheer in de Machinebouw

BrainSquare is de specialist in de machinebouw en biedt u een oplossing, Machinebeheer in de Machinebouw, voor uw machine- en gereedschapsbeheer. Is het tijd voor een keuring of een onderhoudsbeurt? Dan attendeert Machinebeheer in de Machinebouw u er automatisch op dat het tijd is om deze in te plannen. Vervolgens koppelt u de activiteiten en alle relevante documenten die daarbij horen heel gemakkelijk aan de desbetreffende machines of gereedschappen.

Kalibratie van instrumenten en gereedschappen

Als bedrijf in de machinebouw maakt u dagelijks gebruik van diverse instrumenten en gereedschappen. Door dit intensieve gebruik kunnen slijtage of defecten ontstaan. Dit kan ervoor zorgen dat uw materialen afwijkende resultaten geven, die weer invloed hebben op de kwaliteit van uw eindproduct. Dat wilt u natuurlijk zien te voorkomen. Met onze oplossing voor “Machine- en gereedschapsbeheer” registreert u uw eigen gereedschap op een flexibele manier, u zorgt voor een automatische kalibratie-interval en u vergelijkt de geconstateerde data met de herleidbare standaard. Voert u zelf de controles uit? Dan kunt u met deze oplossing ook uw certificaten vastleggen en zorgen voor borging van procedures van de kalibratiewerkzaamheden. Op deze manier bent u in staat om, in combinatie met de automatische signalering, op tijd in te grijpen wanneer de afwijkingen te groot worden.

Uw voordelen

voordelen-brainsquare Profiteer van flexibel beheer van uw instrumenten en gereedschappen binnen een standaard oplossing.
voordelen-brainsquare Heb altijd inzicht in de historie van storingen en bijbehorende oplossingen per machine of gereedschap.
voordelen-brainsquare Word automatisch op de hoogte gebracht wanneer onderhoud of kalibratie noodzakelijk is.
voordelen-brainsquare Beschik vanuit Machinebeheer altijd direct over inzicht in de kosten van het productiemiddel.