Machinebeheer in de Voeding

Voedingsindustrie

Uitdagingen in de voedingsindustrie

Bedrijven binnen de voedingsindustrie zijn dagelijks afhankelijk van hun machines en instrumenten. Deze duurzame en kapitaalintensieve middelen zijn cruciaal om een nauwkeurig productieproces met een soepele flow te realiseren. Het goed bijhouden van storingen, onderhoudsbeurten en keuringen (VCA) is daarom van groot belang. Zo weet u altijd wat de status is van uw machines of gereedschappen.

De oplossing voor u: Machinebeheer in de Voeding

BrainSquare is de specialist in de voedingsindustrie en biedt u met Machinebeheer in de Voeding een oplossing voor uw machine- en gereedschapsbeheer binnen Exact Globe. Deze oplossing zorgt ervoor dat u automatisch een melding krijgt als het tijd is om een keuring of een onderhoudsbeurt in te plannen. Vervolgens koppelt u deze activiteiten eenvoudig aan uw machines of instrumenten , samen met alle bijbehorende documenten. Wel zo handig.

Kalibratie

Door het intensieve dagelijkse gebruik van uw machines en gereedschappen kunnen slijtage of zelfs defecten ontstaan. Hierdoor kunnen uw materialen afwijkende resultaten gaan geven, en dat heeft uiteindelijk invloed op de kwaliteit van uw eindproducten. Dit wilt u uiteraard zien te voorkomen. Met onze oplossing voor “Machine- en instrumentenbeheer” is het mogelijk uw eigen gereedschappen heel flexibel te registreren.

Verder zorgt u voor een automatische kalibratie-interval en u maakt een vergelijking tussen de geconstateerde gegevens en de herleidbare standaard. Voert u in house uw controles uit? Dan is het mogelijk om met deze oplossing ook uw certificaten vast te leggen en uw procedures te borgen rondom de kalibratiewerkzaamheden. Zo bent u altijd in staat om, in combinatie met de automatische meldingen, op tijd in te grijpen wanneer de afwijkingen te groot worden.

Uw voordelen

voordelen-brainsquare Profiteer van flexibel beheer van uw instrumenten en machines  binnen een standaard oplossing.
voordelen-brainsquare Heb altijd inzicht in de historie van storingen en bijbehorende oplossingen per machine of gereedschap.
voordelen-brainsquare Word automatisch op de hoogte gebracht wanneer onderhoud of kalibratie noodzakelijk is.
voordelen-brainsquare Beschik vanuit Machinebeheer altijd direct over inzicht in de kosten van het productiemiddel.

Toepasbaar op: