Spare Part Portal in de Machinebouw

Machinebouwindustrie

Uitdagingen in de machinebouw

Voor steeds meer bedrijven in de machinebouw biedt het online bedienen van klanten mooie kansen. Maar hoe presenteert u bijvoorbeeld een professionele webcatalogus? Hoe personaliseert u de informatie in uw webshop? En hoe zorgt u ervoor dat u online vindbaar bent voor uw klanten? Een goede samenwerking met uw administratiesoftware is hierbij cruciaal.

De oplossing voor u: Spare Part Portal in de Machinebouw

BrainSquare is dé specialist in de machinebouw en biedt de Spare Part Portal in de Machinebouw van Exact. Hiermee integreert u uw webwinkel in uw bedrijf. U maakt uw productcatalogus en bestelinformatie eenvoudig online en realtime toegankelijk voor uw klanten en partners. Uw klanten kunnen direct online bestellen. En zij beschikken altijd over actuele informatie zoals beschikbare voorraden, prijzen en leveringen. Ook uw partners of medewerkers kunnen online bestellen. De betaling gaat vervolgens op rekening of met andere betaalmiddelen zoals creditcard of iDeal.

Verder is de Spare Part Portal zeer gebruiksvriendelijk en u zorgt voor een sterke vermindering van de papierstroom, die meestal gepaard gaat met orderverwerking. Uw klant voert zijn eigen bestelling in en krijgt automatisch een orderbevestiging via e-mail. Op deze manier minimaliseert u ook het aantal fouten.

Uw voordelen

voordelen-brainsquare Verbeter uw online service! Door uw productcatalogus en bestelinformatie eenvoudig online en realtime toegankelijk te maken voor uw klanten en partners.
voordelen-brainsquare Stroomlijn uw orderproces. Geen papierwerk meer en geen onnodig overtikken van data.
voordelen-brainsquare Creëer kansen door uw klanten actief te informeren over nieuwe diensten en artikelen.