Urenregistratie in de Machinebouw

Machinebouwindustrie

Uitdagingen in de machinebouw

Voor uw winstgevendheid is het cruciaal om uw kostprijs goed in de hand te houden. Deze prijs wordt voor een groot deel bepaald door uw “uren”, en dat kunnen zowel machine- als arbeidsuren zijn. Het is dan ook belangrijk om goed inzicht te hebben in alle uren, als u grip op uw kostprijs wilt krijgen. Maar hoe bereikt u dat noodzakelijk inzicht? Urenregistratie in de Machinebouw!

De oplossing voor u: Urenregistratie in de Machinebouw

BrainSquare is de specialist op het gebied van de machinebouw en biedt u een oplossing met Urenregistratie binnen Exact Globe. Met Urenregistratie in de Machinebouw kunt u binnen uw werkorders en stuklijsten voorcalcureren met verschillende “uursoorten” in een urenregistratieprogramma. Essentieel, want een goede nacalculatie van een project of artikel is alleen mogelijk als de registratie van de gerealiseerde uren correct is. In Exact Globe is dit op verschillende manieren mogelijk:

  • Handmatige urenregistratie door bijvoorbeeld de administratie vanaf urenbriefjes in de projectmodule.
  • Digitale registratie vanaf de werkvloer vanuit Shop Floor control.
  • Koppeling van Exact Globe met geavanceerde systemen voor tijd- en aanwezigheidsregistratie, zoals Modest Automatisering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van barcodering.

Uw voordelen

Correcte nacalculatie is uiteraard een zeer belangrijk voordeel van urenregistratie, maar er zijn nog meer voordelen:

voordelen-brainsquare Verhoog de veiligheid in uw kantoren. U kunt exact controleren wie wanneer in het gebouw is.
voordelen-brainsquare Krijg grip op ziekteverzuim. Met een urenregistratieprogramma is het gemakkelijker om ziekteverzuim op te sporen en tegen te gaan. U merkt veel sneller wanneer iemand lang of regelmatig afwezig is, ook al bent u zelf niet altijd op de kantoorlocatie.
voordelen-brainsquare Reageer adequaat in noodsituaties. In geval van een brand controleert u met een urenregistratieprogramma eenvoudig en snel hoeveel mensen zich nog in het gebouw bevinden.