Urenregistratie in de Metaal

Metaalindustrie

Uitdagingen in de metaalindustrie

Het is voor uw winstgevendheid essentieel om uw kostprijs goed in de hand te houden en deze wordt voor een groot deel bepaald door uw “uren”. Dit kunnen zowel machine- als arbeidsuren zijn. Het is voor grip op de kostprijs dan ook belangrijk om goed inzicht te hebben in alle uren. Maar hoe krijgt u dat inzicht?

De oplossing voor u: Urenregistratie

BrainSquare is specialist op het gebied van de metaalindustrie en biedt u met Exact Globe een oplossing waarmee u binnen uw stuklijsten en werkorders kunt voorcalculeren met verschillende “uursoorten” in een urenregistratieprogramma. Heel belangrijk, want een goede nacalculatie van een project of artikel is alleen mogelijk als een juiste registratie van de gerealiseerde uren plaatsvindt. In Exact Globe kan dit op verschillende manieren:

  • Handmatige registratie van uren door bijvoorbeeld de administratie vanaf urenbriefjes in de projectmodule.
  • Digitale registratie vanaf de werkvloer vanuit Shop Floor Control.
  • Koppeling van Exact Globe met geavanceerde systemen voor tijd- en aanwezigheidsregistratie, zoals Modest Automatisering waarbij gebruik wordt gemaakt van barcodering.

Uw voordelen

Het correct nacalculeren is uiteraard een heel groot voordeel van urenregistratie, maar er zijn nog meer voordelen te noemen:

voordelen-brainsquare Verhoog de veiligheid in uw kantoren. U kunt exact controleren wie het gebouw betreedt en wanneer.
voordelen-brainsquare Krijg grip op ziekteverzuim. Met een urenregistratieprogramma is het eenvoudiger om ziekteverzuim op te sporen en tegen te gaan. U merkt veel sneller wanneer iemand lang of regelmatig afwezig is, ook al bent u zelf niet altijd op kantoor.
voordelen-brainsquare Reageer adequaat in noodsituaties. In geval van een brand controleert u met een urenregistratieprogramma snel en eenvoudig hoeveel mensen zich nog
in het gebouw bevinden.

Toepasbaar op: