BrainSquare is onderdeel van BrainCap Software & Services

BrainCap Software & Services is een groep bedrijven die software oplossingen en ICT diensten aanbieden – ICT totaaloplossingen. De bedrijven die verbonden zijn aan BrainCap Software & Services zijn gevestigd in verschillende delen van Nederland. Met vestigingen in Bosschenhoofd (Breda), Heerenveen en Heemskerk kunnen wij alle delen van Nederland voorzien van onze producten en diensten. Met zo’n 150 medewerkers in dienst werken wij samen met u aan uw ICT – processen.


BrainCap Software & Services

www.braincap-software-services.nl

Bedrijven die zijn aangesloten bij BrainCap Software & Services zijn: BrainSec, BrainSquare, BrainSys, BrainCap, BrainCare, Evologics en EXB software. Voor meer informatie over de betreffende aangesloten bedrijven verwijzen wij u graag door naar de websites.

logowww.evologics.nlEvologics is Gold Partner van de ERP oplossing Infor Evolution en van Advanced Planning & Scheduling van Simatic IT Preactor. Hiermee behoren wij tot de hoogst gecertificeerde partners ter wereld voor beide producten. Dagelijks adviseren wij productiebedrijven in Nederland en België over het beter beheersen van hun bedrijfsprocessen inclusief productie- en planningsprocessen.
Meer over Evologics

www.brainsys.nl

BrainSys is ERP leverancier en levert ERP Syspro. Syspro blijft continue vooroplopen qua technologie en gebruiksgemak en voorziet zijn klanten van de uitzonderlijk rijke functionaliteit standaard vanuit de basisapplicatie.
Meer over BrainSys
Logo-BrainCap-mediumwww.braincap.nlBrainCap heeft ICT specialisten in dienst die u ondersteunen bij uw ICT vraagstukken en de uitdagingen die u heeft om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Onze specialisten hebben kennis van actuele ICT onderwerpen, spelen in op ontwikkelingen in de maatschappij, nieuwe markten en veranderingen in organisaties.
Meer over BrainCap
BrainCarewww.braincare.nlHet totaalpakket aan producten en diensten die BrainCare biedt is onder te verdelen in de volgende drie peilers: Managed Services, Cloud Oplossingen en Mobiliteit & Communicatie. Hierbinnen worden de diverse producten en diensten beschreven. BrainCare profileert zich als MSP (Managed Service Provider).
Meer over BrainCare
logo-exbwww.exbsoftware.comEXB Software ontwikkelt web based software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting. EXB 360° Software oplossingen worden zowel door kleine en middelgrote, als grote organisaties gebruikt.
Meer over EXB software
BrainSecBrainSec is een Managed Security Service Provider (MSSP) en levert vanuit ons Security Operation Center in Bosschenhoofd verschillende diensten op het gebied van Cyber Security. Zo bewaken wij met de meest geavanceerde software en apparatuur het bedrijfsnetwerk voor onze klanten.
Meer over BrainSec