Overige productie

Exact software voor de overige productie

Naast de genoemde productie industrieën zoals de voedingsindustrie, metaalindustrie, kunststofindustrie, service industrie en de verpakkingsindustrie, biedt BrainSquare haar Exact oplossingen uiteraard ook aan in uw branche. Wij streven er naar om ook uw wensen binnen úw branche te kunnen beantwoorden met onze oplossingen. Schroom niet contact met ons op te nemen en uw wensen bij ons neer te leggen. Wij gaan graag ook met u in gesprek om de mogelijkheden van Exact Globe, Exact Synergy of Exact Online te bespreken.

Exact software

BrainSquare is de expert voor Exact in de productie industrie. We bieden samen met Exact oplossingen zoals Projectaansturing (productie), Solid Works/PDM-integratie, Machine- en instrumentenbeheer en een geïntegreerde oplossing voor Magazijnbeheer (WMS). Maar ook Kwaliteitsmanagement en integratie van de processen op de werkvloer zijn mogelijk. Met behulp van onze kennis en kunde bent ook u misschien wel in staat om snel en binnen de afgesproken tijd een succesvolle implementatie te realiseren die aansluit bij uw wensen en bedrijfsactiviteiten.

Referenten

Uiteraard kunnen onze klanten u het best vertellen hoe onze oplossingen in de praktijk werken. Bent u benieuwd naar klanten en hun verhaal, vraag ons dan u een referentieverhaal toe te sturen, zodat u onze klantverhalen eens rustig kunt nalezen.

  • "Dankzij WMS met barcodescanning hebben we nu veel minder mancomeldingen"

    • Martijn van der Molen
    • Projectmanager IT & Logistiek
    Lees verder
  • "”Met Exact WMS in combinatie met Kardex werken we sneller en met minder voorraadverschillen”"

  • "’Standaard WMS van Exact biedt basis voor verdere groei’"

  • "Voor kwaliteitsmanagement en matrijzenbeheer biedt Exact Synergy ons stabiele flexibiliteit "