Onmisbaar gereedschap voor moderne makers

vierkant campagnebeeld

Onze klanten in de machinebouwindustrie ervaren dagelijks dat het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen hun branche een vak apart is. Naast technisch inzicht is gedegen kennis van een specifiek werkgebied noodzakelijk. Als enige Exact Gold Partner richt BrainSquare zich volledig op industriële bedrijven.

Exact Expert in de machinebouwindustrie

Voor de machinebouwindustrie is BrainSquare dé expert voor Exact. BrainSquare is gespecialiseerd in het implementeren van Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. Samen bieden we oplossingen zoals Projectaansturing (productie), Solid Works/PDM-integratie, Machine- en instrumentenbeheer en een geïntegreerde oplossing voor Magazijnbeheer (WMS). Maar ook Kwaliteitsmanagement en integratie van de processen op de werkvloer zijn mogelijk.

Ervaren specialist

Onze aantoonbare kennis en jarenlange ervaring de machinebouwindustrie en onze oplossingen, gebaseerd op de daadkrachtige business software van Exact, maken BrainSquare uniek. Wilt u meer weten over de oplossingen die BrainSquare en Exact samen bieden voor de machinebouwindustrie? Lees hier dan meer of neem of neem contact met ons op voor een afspraak.