Ronde Tafelsessie over ICT Outsourcing

  • 11 april 2019

Locatie: Hotel Tjaarda

Uw ICT afdeling wel of niet outsourcen? Dit is een vraagstuk die op dit moment bij veel bedrijven speelt en zorgt voor de nodige dilemma’s. Wat zijn de voor- en de nadelen? Wat zijn de consequenties voor bijvoorbeeld het magazijnbeheer en de aansturing van mijn machines? Wat betekent het voor de continuïteit van mijn bedrijfsprocessen? Worden we niet te afhankelijk? Vanaf welke bedrijfsgrootte is outsourcing rendabel? Dit zijn veel voorkomende vragen waarop een antwoord gezocht wordt.

Laat u informeren door onze partner CTNET over de mogelijkheden van ICT Outsourcing en luister naar de praktijk ervaringen van Continental Candy Industries. Dit bedrijf – met meerdere productielocaties – heeft enkele jaren geleden gekozen voor ICT Outsourcing.

U bent op 11 april van 8.00 tot 13.00 uur van harte welkom tijdens de Ronde Tafelsessie over ICT Outsourcing in Heerenveen. Deelname is kosteloos.

We starten met een wandeling vanaf Hotel Tjaarda naar Museum Belvedère. Hier staat voorafgaand aan de ronde tafelsessie een ontbijt voor u klaar. Na de sessie lopen we terug naar hotel Tjaarda en sluiten we af met een lunch.

Deze ronde tafelsessie wordt in samenwerking met CTNET georganiseerd. CTNET en BrainSquare vullen elkaar optimaal aan in outsourcing en ERP Productie omgevingen.

Programma
08.00 uur Ontvangst Hotel Tjaarda en wandeling naar Museum Belvedère.
08.30 uur Introductie en voorstelronde deelnemers (+ ontbijt).
08.45 uur Inleiding thema ICT Outsourcing.
09.00 uur Ronde tafel gesprek, welke voors en tegens zijn er? Welke ervaringen kunnen we delen? Marco de Ronde (IT Coördinator) van Continental Candy Industries deelt zijn ervaringen.
11.00 uur Afronding en wandeling naar hotel Tjaarda.