Service Management Event

  • 06 april 2016

Locatie

woensdag 6 april – Amsterdam (Keyprocessor)
donderdag 14 april – Bosschenhoofd (Breda)


Service Management Event

BrainSquare organiseert op woensdag 6 en donderdag 14 april 2016 het Service Management Event. Deze informatieve sessie is speciaal bedoeld voor service verlenende bedrijven die hun processen efficiënter en effectiever willen maken met standaard ERP software.

In de eerste week van april, woensdag 6 april, opent Keyprocessor haar deuren voor u. Keyprocessor ontwikkelt, verkoopt, implementeert en biedt service op Security Management systemen. In een ochtend zullen wij u informeren over de mogelijkheden van Service Management en zal de Service coördinator van Keyprocessor vertellen hoe zij hun dagelijkse proces aansturen met de geïntegreerde service oplossing van Exact. U bent van harte welkom vanaf 09.30 uur tot 13.30 uur.

Op 14 april aanstaande zal dit event plaatsvinden op ons kantoor te Bosschenhoofd. Daar heeft u tevens de mogelijkheid om specifieke uitdagingen te bespreken met onze service specialisten of kennis te delen met branchegenoten. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden komen de volgende onderwerpen aanbod:

Contractbeheer

Flexibel omgaan met het vastleggen van contracten inclusief de bijbehorende SLA’s.

Preventief onderhoud en storingen

Registratie van service calls en deze eenvoudig opvolgen.

Planning

In 1 oogopslag de beschikbaarheid en inzetbaarheid van medewerkers inzichtelijk. Plan op zeer gebruiksvriendelijke wijze uw projecten waaronder de beschikbaarheid van uw medewerkers, vervoermiddelen en benodigde apparatuur. Ook het maken van een transportplanning op basis van geselecteerde volumes behoort tot de mogelijkheden.

Digitale werkbon (offline beschikbaar)

Stuur uw monteurs op pad met een digitale werkbon en boek direct uren en materialen af.

Systeemintegratie

Geavanceerde planborden in combinatie met rittenregistratie bieden de mogelijkheden om uw monteurs efficiënt in te zetten.

Keuringen en certificaten

Met behulp van digitale formulieren kan de monteur keuringen uitvoeren en direct registreren aan het object.

Heeft u interesse? Schrijf u dan in via onderstaand formulier