Partners van BrainSquare

BrainSquare doet waar het goed in is. Voor de rest werken we samen met onze partners. Door expertise te bundelen bieden we u een dienstverlening waar u en al onze andere klanten blij van worden. Samen zijn we tenslotte slimmer! BrainSquare heeft overal in het land verschillende partners waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Klik voor meer informatie op onze samenwerkingspartners.

BuzzerBaze

BuzzerBase is in 2016 opgericht met als doel om Service Management te versterken met het Internet of Things. Wij willen dit doen op een eenvoudige, betaalbare en snelle manier, zonder de volledige werkwijze aan te passen.

Meer over BuzzerBase

Evologics – Preactor

Al meer dan 20 jaar vormt Evologics een gedreven team van IT professionals die dagelijks bezig zijn met het introduceren van slimme software oplossingen. Sinds 1988 is IT voor Evologics vooral een middel geweest om bedrijven beter en succesvoller in de markt te zetten.
Meer over Evologics – Preactor

Mobile Creations

Mobile Creations is een combinatie van oplossingen en creatieve ideeën voor u en uw onderneming op gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren totaaloplossingen voor uw logistieke omgeving en maken daarbij gebruik van technieken als Barcode, RF en RFID. Daarmee sluiten we naadloos aan op de software van Exact.
Meer over Mobile Creations

Modest Automatisering

Modest Automatisering BV is ruim 30 jaar gespecialiseerd in besparende producten en diensten op het gebied van werk- en ordertijdregistratie, barcoding en RFiD registratie. Meer over
Modest Automatisering

MoreApp

Digitaliseer uw Formulieren. Bespaar tijd met digitale inspecties, servicebonnen, risicoanalyse, werkbonnen en meer! Maak zelf de perfecte formulieren met de online Form Builder en vul uw formulieren in met de app voor Android, iOS of Web.
Meer over MoreApp

Orbis Software

Orbis Software Benelux BV is de marktleider op het gebied van Enterprise Business Alerting en Automation software voor het MKB.Met behulp van Orbis TaskCentre zijn bedrijven in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten, de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en deze zelfs volledig te automatiseren.
Meer over Orbis

Parentix

Parentix is hostingprovider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel tegen een flexibel maandtarief.
Bij het leveren van onze diensten worden veiligheid, continuïteit en maximale klantbeleving voorop gesteld.
Meer over Parentix

Optimizers

Optimizers ontwikkelt voornamelijk software om logistieke processen te optimaliseren. Dit gebeurt door een team van ongeveer 25 specialisten opererend vanuit Nijkerk. Deze logistieke software helpt processen bij onze klanten te verbeteren en bespaart u tijd en geld.
Meer over Optimizers

Scan Sys

Scan Sys ontwikkelt oplossingen voor het efficiënt, geautomatiseerd verwerken van diverse documentstromen. De software ImageCapture is een flexibele scanoplossing die het factuur- en documentverwerkingsproces op financiële administraties volledig digitaliseert.
Meer over Scan Sys

Sumatra software

Sumatra rapportages tonen in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond. Waar standaardrapporten en Excel aan de oppervlakte blijven, gaat u met Sumatra juist de diepte in.
Meer over Sumatra software