Mobile Creations, leverancier van totaaloplossingen voor de logistiek

Mobile Creations is een combinatie van oplossingen en creatieve ideeën voor u en uw onderneming op gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren totaaloplossingen voor uw logistieke omgeving en maken daarbij gebruik van technieken als Barcode, RF en RFID. Daarmee sluiten we naadloos aan op de software van Exact.

Bij Mobile Creations draait alles om inzichten, want met de juiste inzichten in logistieke processen kunnen organisaties vooruitgang boeken. Zeker in een wereld die continu verandert en altijd in beweging is.

We bedienen klanten in veel verschillende sectoren. Van retail en industrie tot transport en overheid. En van lokaal tot internationaal. Wat al deze klanten gemeen hebben, is de behoefte aan de juiste oplossing. Iedere situatie is uniek. We zijn daarom altijd nauw betrokken bij onze klanten, van idee tot uitvoering en van hardware tot software. Op die manier kunnen we totaaloplossingen bieden die leiden tot de juiste inzichten. En de juiste resultaten.

Onze dienstverlening kunnen we onderverdelen in 3 categorieën: Warehousing, Fieldservice, Real Time Location System (RTLS).
Link: www.mobilecreations.nlMobile Creations