Landustrie

Het Internationaal opererende Landustrie is al 100 jaar actief op het gebied van watertechnologie. Zij ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden apparatuur voor de behandeling en het transport van rioolwater, oppervlaktewater en afvalwater. Dankzij Exact hebben zij hun processen veel beter in de hand. 

Afspraken nakomen

Kuijvenhoven draait er niet omheen: “De grootste uitdaging voor Landustrie is betrouwbare levertijden kunnen garanderen naar onze klanten toe.” Het is dan ook zaak om doorlooptijden te beheersen en tegelijkertijd de voorraden laag te houden.

Sjef Mulders van partner BrainSquare valt hem bij: “Afspraak is afspraak. Door altijd over juiste up-to-date informatie te beschikken kunnen afspraken beter nagekomen worden.” Dat zorgt dan weer voor tevreden klanten over de hele wereld. Kortom, met de nieuwe ontwikkelingen van Exact krijgt Landustrie steeds meer inzicht in hun processen.

De voordelen

  • Afspraken met klanten nakomen
  • Voorraad verlagen
  • Doorlooptijd beheersen
  • Meer inzicht in processen

 

 

Doorlezen? Vraag de volledige referentie aan!

Wilt u het volledige referentieverhaal inzien? Stuur ons een berichtje en wij sturen u het complete referentieverhaal toe.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.