Queens BV

In 1892 ontstond de Koen Visser Groep, gekoppeld aan het familiebedrijf Koen Visser, dat bekend werd met de merken ‘Suzi Wan’ en ‘Koen Visser’. Onderdeel van deze groep is de Helmink Groep in Varsseveld, waar Queens Products B.V. in 1994 uit voortkwam. Queens Products brengt inmiddels al ruim twintig jaar vriesverse vis, ijsblokjes en vriesverse diervoeding op de markt en levert aan het overgrote deel van de Nederlandse retail. De rijke historie van het bedrijf biedt Queens Products de nodige kennis en ervaring die ze dagelijks inzetten om mooie productconcepten te ontwikkelen en in de markt te zetten. Dit doen ze altijd volgens de kernwaarden: passie, innovatie, no-nonsense en betrouwbaarheid. En daarbij bieden ze hun klanten een full-service dienstverlening. Dat betekent dat de klanten van Queens Products kunnen rekenen op volledige ondersteuning op het gebied van productontwikkeling, marktinformatie, verkoop en logistiek.

Voor de ondersteuning van de eigen logistieke processen ging Queens Products begin 2018 met de hulp van BrainSquare over van Easy Logistics naar het standaard WMS van Exact met SKU Management, waarmee je complete goederensets kunt scannen en registreren. Deze nieuwe oplossing sluit naadloos aan bij Exact Globe, dat als financieel en logistiek systeem al jaren naar tevredenheid in gebruik is bij de onderneming.


”Het is prettig dat alles bij ons nu geïntegreerd is in één softwarepakket, bij één partij”


Alles sluit op elkaar aan

“Alle processen sluiten nu goed op elkaar aan, doordat alles binnen één oplossing van één partij geïntegreerd is,” vervolgt Buchwald over de voordelen van deze nieuwe opzet voor de logistieke ondersteuning. “Dat is met name ook prettig en efficiënt bij updates van de software. Dan hoef je niet met meerdere partijen en tussen verschillende systemen af te stemmen. En omdat het één geheel is, en je niet hoeft te schakelen tussen systemen, voorkom je ook fouten in je boekingen.”

BrainSquare: prettige partner, soepele communicatie

Buchwald is goed te spreken over BrainSquare als partner voor, tijdens en na de implementatie van Exact WMS. “Zij hebben goed met ons meegedacht in de omschakeling naar het nieuwe systeem en ons heel prettig geholpen tijdens de implementatie. We hadden een goede klik met onze consultant, dus dat werkt ook prettig. Met BrainSquare verloopt de communicatie soepel en dat is bij andere partijen weleens anders. Als je vragen hebt, heb je direct contact met de juiste persoon en krijg je snel je antwoorden. Kortom, BrainSquare levert goede service.”

De situatie

Queens Products werkte voorheen met Easy Logistics. Omdat deze oplossing op een gegeven moment niet meer werd ondersteund, stapte het bedrijf begin 2018 met de hulp van BrainSquare over naar het standaard WMS van Exact met SKU Management.

De overstap

BrainSquare begeleidde de overstap naar het standaard WMS van Exact met SKU Management. Deze nieuwe opzet zorgt ervoor dat alles op logistiek gebied nu ook naadloos geïntegreerd is binnen Exact en dat levert Queens Products diverse voordelen op.

De voordelen

  • Geïntegreerde WMS-oplossing: alles binnen één systeem en bij één partij
  • Naadloze koppeling van systemen: minder kans op fouten in boekingen
  • Gemak bij updates: schakelen met meerdere partijen niet meer nodig
  • SKU Management: complete goederensets scannen en registreren zorgt voor efficiency in het magazijn

Doorlezen? Vraag de volledige referentie aan!

Wilt u het volledige referentieverhaal inzien? Stuur ons een berichtje en wij sturen u het complete referentieverhaal toe.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.