Kunststofindustrie

Exact software voor de kunststofindustrie

De rubber- en kunststofindustrie is bij uitstek een industrietak van het midden- en kleinbedrijf. Producenten in de branche zijn met name toeleveranciers voor sectoren, zoals de bouw, de auto-industrie, de consumentenelektronica-industrie en de verpakkingsmiddelenindustrie. Naast de diversiteit aan afzetkanalen is kenmerkend aan de branche de grote diversiteit aan productiemethoden en materialen.

De invloed van grondstofaanbieders uit Azië en het Midden-Oosten is groot en mede hierdoor vindt er ook een verschuiving plaats van de productieactiviteiten naar de desbetreffende regio’s. Om dit een halt toe te roepen vindt er een toename plaats van het gebruik van grondstoffen op basis van positieve eigenschappen waaronder recyclebaarheid, licht gewicht en vormgevingsmogelijkheden. Door deze innovatie ontstaan er nieuwe toepassingsmogelijkheden van kunststoffen in de bouw en automotive. Afnemers vragen door deze innovaties steeds meer probleemoplossend vermogen van de producenten. Zoals ook in andere branches het geval is, wordt door bovengenoemde ontwikkelingen ketensamenwerking steeds belangrijker.

Exact software voor de kunststofindustrie

BrainSquare is de expert voor Exact in de kunststof industrie en heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van Exact software: Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. We bieden samen met Exact oplossingen zoals Productie aansturing(projecten), Magazijnbeheer (WMS), Kwaliteitsmanagement en Productieplanning. Maar ook Machine- en mallenbeheer zijn mogelijk binnen de standaard van Exact. Met behulp van onze expertise bent u in staat om snel en binnen de afgesproken tijd een succesvolle implementatie te realiseren die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten.

Referenten

Wie kan u nu het beste vertellen hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Dat zijn onze klanten uiteraard. Onderstaande relaties van BrainSquare werken vaak al jaren naar volle tevredenheid met de productie oplossing van Exact Software:

Referentie Aufderhaar Kunststof Groep
Referentie Ten Cate Advanced Composites

  • "”Met Exact WMS in combinatie met Kardex werken we sneller en met minder voorraadverschillen”"

  • "’Standaard WMS van Exact biedt basis voor verdere groei’"

  • "Voor kwaliteitsmanagement en matrijzenbeheer biedt Exact Synergy ons stabiele flexibiliteit "

  • "‘Sinds de implementatie van Exact Globe en Exact Synergy besparen we anderhalve FTE aan tijd’"