Machinebouwindustrie

Exact software voor de machinebouwindustrie

De machinebouwindustrie omvat bedrijven die zich richten op de productie en assemblage van algemene producten zoals pompen, hijs- en hefwerktuigen, verpakkingsmachines, metaalbewerkingmachines, interne transportwerktuigen en koeltechnische apparaten. Daarnaast worden er machines klantspecifiek (Engineer-to-Order) geproduceerd voor specifieke branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie en de halfgeleiderindustrie.

Innovatiekracht, flexibiliteit en het vermogen om met afnemers mee te denken zijn speerpunten die spelen in de machinebouwindustrie. Om de concurrentie met opkomende landen, waaronder China, voor te blijven richten fabrikanten zich in toenemende mate op de ontwikkeling en engineering van strategische machinedelen. Productie van standaardonderdelen besteden de bedrijven uit en bij complexe onderdelen en besturingssoftware trekken ze op met gespecialiseerde toeleveranciers. Met behulp van ICT werken fabrikanten aan ketenoptimalisatie en daarmee realiseren ze kostenbesparingen op het gebied van innovatie en productontwikkeling.

Exact software

BrainSquare is de expert voor Exact in de machinebouwindustrie en heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van Exact software: Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. We bieden samen met Exact oplossingen zoals Projectaansturing (productie), Solid Works/PDM-integratie, Machine- en instrumentenbeheer en een geïntegreerde oplossing voor Magazijnbeheer (WMS). Maar ook Kwaliteitsmanagement en integratie van de processen op de werkvloer zijn mogelijk binnen de standaard van Exact. Met behulp van onze expertise bent u in staat om snel en binnen de afgesproken tijd een succesvolle implementatie te realiseren die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten.

Referenten

Wie kan u nu het beste vertellen hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Dat zijn onze klanten uiteraard. Onderstaande relaties van BrainSquare werken vaak al jaren naar volle tevredenheid met de productie- en logistieke oplossing van Exact Software:

Referentie Landustrie Sneek BV te Sneek
Referentie Winel BV te Assen
Referentie Dutch Rescue Vehicles te Hoogeveen

  • "CRM van Exact ondersteunt internationale groei Nihot"

  • "Alles staat in één centraal systeem, dat is voor ons de grootste toegevoegde waarde"

  • "“De grootste uitdaging? Levertijden kunnen garanderen.”"

  • "”In Nederland zijn wij marktleider. Je wilt dan vanzelfsprekend ook de beste software hebben.”"