Metaalindustrie

Exact software voor de metaalindustrie

De bedrijven in de metaalindustrie zijn vaak actief als toeleverancier van onderdelen en halffabricaten aan andere industriële bedrijven. Dit zijn zowel producenten van eindproducten als toeleveranciers. De branche wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan ondernemingen, zowel qua grootte als qua toegepaste technieken in het productieproces. Veel (kleine) bedrijven uit de metaalproductenindustrie opereren binnen een lokale/regionale markt.

Op de middellange termijn wordt de communicatie tussen machines (smart factory) steeds belangrijker door verkleining van seriegroottes en verkorting van doorlooptijden. Maar ook door de ontwikkelkracht van toeleveranciers en nieuwe productietechnieken waaronder 3D-printing.

Exact software

BrainSquare is de expert voor Exact in de metaalindustrie en heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van Exact software: Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online. We bieden samen met Exact oplossingen zoals Productieaansturing (projecten), CAD/PDM-integratie, Machine- en gereedschapsbeheer en Projectplanning. Maar ook Kwaliteitsmanagement en integratie van werkvloerprocessen zijn mogelijk binnen de standaard van Exact. Met behulp van onze expertise bent u in staat om snel en binnen de afgesproken tijd een succesvolle implementatie te realiseren die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten.

Referenten

Wie kan u nu het beste vertellen hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Dat zijn onze klanten uiteraard. Onderstaande relaties van BrainSquare werken vaak al jaren naar volle tevredenheid met de productie- en logistieke oplossing van Exact Software:

Referentie Landustrie Sneek BV te Sneek
Referentie Winel BV te Assen
Referentie Dutch Rescue Vehicles te Hoogeveen
Referentie Van Heck BV

  • "Alles staat in één centraal systeem, dat is voor ons de grootste toegevoegde waarde"

  • "“De grootste uitdaging? Levertijden kunnen garanderen.”"